Όλα τα νεότερα του Google+

Mετρώντας μόλις δύο μήνες ζώης, είναι φυσικό το Google+ να εξελίσσεται συνεχώς. Παρακάτω μπροείτε να δείτε όλα τα νεότερα που έχουν να κάνουν με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Αρχικά, χάρη στο νέο plugin της WiseStamp για Chrome και Firefox, μπορείτε πλέον να συμπεριλαμβάνετε στα email σας τα status updates σας στο Google+. Το status update συνοδεύεται από ένα link, με το πάτημα του οποίου ο αποδέκτης του email μπορεί να σας προσθέσει στους κύκλους του εύκολα και γρήγορα.

Επιπλέον, η Google ανακοίνωσε ότι όλα τα posts του Google+ θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησής της σε πραγματικό χρόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χρήστης να είναι συνδεδεμένος στο Google Account του κατά την αναζήτηση.  Λίγο καιρό, μάλιστα, πριν, είδαμε τη Google να απενεργοποιεί την υπηρεσία realtime αναζήτησης του Twitter.

Εκτός από τις νέες λειτουργίες, πραγματοποιούνται και κάποιες μικροαλλαγές στο UI του Google+. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, κάνοντας αυτή τη στιγμή scroll-down, χάνεται το μενού του Google+. Κάτι τέτοιο πρόκειται να αλλάξει σύντομα με το μενού να παραμένει σταθερό όσο scroll-down και αν κάνετε.


Google+ Update- Nav Bar Floats at the Top of the... by TechGear

Τέλος, ο μικρός, κόκκινος μετρητής που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης και παρουσιάζει τον αριθμό των notifications στο εξής θα περιέχει κίνηση (παρόμοια με αυτήν του κουλοχέρη) για να τραβάει περισσότερο την προσοχή των χρηστών. Τις αλλαγές αυτές αναμένεται να δούμε τις προσεχείς ημέρες.


Google+ Update- Slide-in Animation for New... by TechGear

[πηγή slashgear]
Loading