Σύντομα η εγκατάσταση Wi-Fi σε σταθμούς και συρμούς του Μετρό

wi-fi

Προχωρά το θέμα της εγκατάστασης συστήματος Wi-Fi σε συγκεκριμένους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας με την ολοκλήρωση της διαδικασίας να αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες. Οι σταθμοί που θα περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Internet είναι οι Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ομόνοια, Πειραιάς και Νερατζιώτισσα.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί 100 τοις εκατό η πρόσβαση στο Internet αναμένεται να είναι δωρεάν για όλο το επιβατικό κοινό ενώ προβλέπεται και η περαιτέρω επέκτασή του μελλοντικά σε περισσότερους σταθμούς Μετρό, ΟΣΕ και λεωφορείων. Μάλιστα, η πρόσβαση στο Internet θα είναι εφικτή και εντός των συρμών του Μετρό για να μην χάνεται στο ενδιάμεσο η σύνδεση.

Η ύπαρξη πρόσβασης Wi-Fi σε σταθμούς και συρμούς του Μετρό είναι μια καλοδεχούμενη πρωτοβουλία του Υπουργείου Υποδομών που θα αναβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θα ικανοποιήσει αναμφίβολα μεγάλο ποσοστό του επιβατικού κοινού. Την διεκπεραίωση του έργου έχει αναλάβει η Hellas on Line.

[via AthensTransport]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Featured, Misc, Technology. Bookmark the permalink.

Comments are closed.