Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι συσκευές που θα χρησιμοποιούν τα Windows Phone 7 θα έχουν τρεις διαφορετικές μορφές. Οι Developer Evangelists της Microsoft Australia αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις τρεις αυτές μορφές, κατά τη διάρκεια του podcast Frankly Speaking.

Η πρώτη μορφή ονομάζεται Chassis 1 και θα περιοριστεί στα κινητά full-touchscreen με επεξεργαστή 1GHz ή γρηγορότερο, και θα χρησιμοποιηθεί στα πρώτα Windows Phone 7 που θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο 2010. Ακόμη, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το hardware αυτών των συσκευών θα πρέπει να περιλαμβάνει οθόνη wide VGA (800 x 480) ή καλύτερη, 3G, GPS και WiFi.

Η δεύτερη μορφή Chassis 2 θα χρησιμοποιηθεί σε κινητά Windows Mobile που  θα συνδυάζουν touchscreen και συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY. Η τρίτη μορφή Chassis 3 πιθανόν θα αφορά κινητά με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο.

Παράλληλα με τις λεπτομέρειες για τις μορφές, ακούστηκαν φήμες ότι τα παιχνίδια του Xbox δεν θα μπορούν να αναπαραχθούν μέχρι να δημιουργηθεί η έκδοση Windows Phone 7.1, η οποία δύσκολα θα εμφανιστεί πριν το 2011.

[πηγή ZDNet]
Advertisements