Θέλεις ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi; Ρίξε μια ματιά εδώ

Πιθανότατα θα έχετε καταλάβει ότι τα ηλεκτρικά πατίνια ήρθαν για να μείνουν στην καθημερινότητα μας και δεν είναι απλά μια μόδα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δρόμοι έχουν γεμίσει όχι μόνο από τα πατίνια που μπορείς να νοικιάσεις, αλλά και από αυτά που έχουν φροντίσει να προμηθευτούν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων ηλεκτρικού πατινιού έχει εμπιστευτεί τη Xiaomi, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα ισχυρή και σε αυτήν την κατηγορία. Επομένως, είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στις εκπτώσεις που προσφέρει το κατάστημα Tomtop για τα δύο κορυφαία μοντέλα της, με την αποστολή τους να γίνεται δωρεάν από αποθήκη στη Γερμανία χωρίς κανέναν κίνδυνο τελωνείου.

Xiaomi M365

Το πρώτο από αυτά είναι το best seller Xiaomi M365, με κινητήρα 500W, μέγιστη ταχύτητα 25km/h και αυτονομία για 30km χάριν στην μπαταρία λιθίου 280Wh της LG. Ακόμη, στο σύστημα πέδησης KERS έχει προστεθεί κανονικό δισκόφρενο (με τεχνολογία E-ABS) έτσι ώστε να ακινητοποιείται πλήρως μέσα σε μόλις 4m. Το βάρος του είναι μόλις 12.5kg, επομένως, μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα.

Να σημειωθεί ότι συνοδεύεται από εφαρμογή για smartphone που ενημερώνει τον χρήστη για την ταχύτητα, το επίπεδο της μπαταρίας και την απόσταση που έχει διανύσει. Φυσικά, εμφανίζει στον οδηγό ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Θα το βρείτε σε τιμή €368.58.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro

Σε ό,τι αφορά το ακριβότερο Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro, έρχεται με πολύ ανθεκτική κατασκευή από κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη και αντέχει αναβάτες με βάρος έως 100kg. Διπλό σύστημα πέδησης E-ABS στη μπροστινή ρόδα, δισκόφρενο στην πίσω ρόδα, μπαταρία 474Wh ιόντων λιθίου για αυτονομία 45km, μέγιστη ταχύτητα 25km/h και κινητήρας 600W συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του. Ζυγίζει μόλις 12.5kg και μπορείς να το διπλώσεις μέσα σε 3 δευτερόλεπτα για εύκολη μεταφορά.

Θα το βρείτε σε τιμή €534.90.

Loading