Xiaomi Mi A3 και Honor Band 5 διαθέσιμα ήδη σε πολύ καλές τιμές

Άμεση η αντίδραση του TomTop στις ανακοινώσεις των Xiaomi Mi A3 και Honor Band 5, δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές που παρουσιάστηκαν επίσημα τις τελευταίες ημέρες. Το δημοφιλές και αξιόπιστο κατάστημα ξεκίνησε ήδη τις πωλήσεις σε πολύ καλές τιμές, για όσους δεν θέλουν να περιμένουν το λανσάρισμα των δύο συσκευών στην Ευρώπη (λογικά το Σεπτέμβριο).

Xiaomi Mi A3

Ξεκινώντας από το Xiaomi Mi A3, πρόκειται για το νέο value-for-money smartphone της εταιρείας που συμμετέχει στο πρόγραμμα Android One, έρχεται με "καθαρό" λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και θα λάβει εγγυημένα τουλάχιστον 2 μεγάλες αναβαθμίσεις (Android Q, Android R) και τρία χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Το Xiaomi Mi A3 διαθέτει οθόνη 6.09'' AMOLED HD+ με notch-σταγόνα, επεξεργαστή Snapdragon 665, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, τριπλή κάμερα 48MP + 8MP + 2MP, εμπρόσθια κάμερα 32MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 4030mAh. Θα το βρείτε σε τιμή €215.75.

Honor Band 5

Το Honor Band 5 έρχεται με οθόνη 0.95'' AMOLED 2.5D (240 x 120, 282ppi), αυτονομία 14 ημερών με μία φόρτιση και για πρώτη φορά περιλαμβάνει αισθητήρα μέτρησης των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα του χρήστη. Επιπλέον, μετρά επί 24ωρου βάσεως τον καρδιακό παλμό με ακρίβεια 97.8% χάριν στον νέο αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Δεν λείπει η τεχνολογία Huawei TruSleep 2.0 για παρακολούθηση του ύπνου και προσφέρονται διάφορα modes εκγύμνασης.

Το Honor Band 5 θα το βρείτε σε τιμή €26.96 (έκδοση χωρίς NFC).

Loading