16 χρόνια Yahoo Mail: Νέος ενοποιημένος σχεδιασμός και χωρητικότητα 1TB

yahoo-mail

Το Yahoo Mail έκλεισε χθες τα 16 χρόνια του και για να το γιορτάσει η Yahoo προχώρησε σε επανασχεδιασμό της δημοφιλούς υπηρεσίας email έτσι ώστε να παρέχει πιο ενοποιημένη εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες.

Μεγάλη ποικιλία θεμάτων, νέο 'compose box' και αύξηση του διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης στο 1TB είναι μερικές μόνο από τις αλλαγές. Επιπλέον, πολλές λειτουργίες του Mail Plus είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες πάντα φυσικά με την ύπαρξη διαφημίσεων.

Τα μηνύματα αποθηκεύονται σε μορφή conversation threads ενώ χάρη στη νέα λειτουργία 'quick view' μπορείς να διαβάζεις τις συζητήσεις σου χωρίς να ανοίγεις το κάθε μήνυμα. Λειτουργίες όπως επισήμανση, διαγραφή και αναζήτηση μηνυμάτων πραγματοποιούνται στο εξής γρηγορότερα με ένα tap ή μέσω shortcuts (για mobile συσκευές και υπολογιστές αντίστοιχα).

Όσο για τα θέματα που αναφέραμε παραπάνω, συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες σου τις συσκευές και έτσι από οπουδήποτε και αν αποφασίσεις να τσεκάρεις τα μηνύματα σου μεταφέρεσαι στο ίδιο ακριβώς περιβάλλον.

Οι επανασχεδιασμένες εφαρμογές θα είναι σύντομα διαθέσιμες για iOS, Android και Windows Phone συσκευές.

[via]
Loading