Ο Zuckerberg απαντά στη μεγάλη ερώτηση: “Αποτελεί το Google+ απειλή;”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC, μία από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ο Mark Zuckerberg ήταν αν θεωρεί το Google+ απειλή για το κοινωνικό του δίκτυο. Αφού προηγήθηκε ένα ειρωνικό χαμόγελο, η απάντηση του ήταν η εξής:

“Ναι, η Google είναι μια σπουδαία εταιρεία και πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε το νου μας και να μαθαίνουμε από τις πράξεις της. Αλλά ταυτόχρονα, οι άνθρωποι έχουν ήδη μοιραστεί πολλά στο Facebook και έχουν πει πολλά για την ιστορία της ζωής τους. Και θεωρούμε ότι έχουμε μακράν καλύτερα εργαλεία για κάτι τέτοιο.”

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Zuckerberg παραδέχεται δημόσια ότι το Google+ αποτελεί απειλή για το κοινωνικό του δίκτυο, έστω και με πλάγιο τρόπο. Όπως φαίνεται, ο ιδρυτής της Facebook δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και παραδέχεται το αυτονόητο: η Google είναι πανίσχυρη και επομένως οποιοδήποτε project της αποτελεί αυτομάτως απειλή για τους ανταγωνιστές. Πόσο μάλλον το Google+ στο οποίο η εταιρεία έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει πολλά.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Google+ συνεχώς εξελίσσεται, νέες λειτουργίες προστίθενται κάθε εβδομάδα και η δημοτικότητά του κινείται ανοδικά…

[πηγή thenextweb]

 

This entry was posted in Facebook, Internet, Social networks and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.