Άρθρα της κατηγορίας: ZUK

LEAGOO KIICAA MIX και Lenovo ZUK Z1 κοντά στο €100αρικο για λίγες ημέρες

Νέα ημέρα, νέες εξαιρετικές προσφορές από το κατάστημα Lightinthebox. Αυτή τη φορά σειρά παίρνουν τα LEAGOO KIICAA MIX και το Lenovo ZUK Z1, για τα οποία δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και ασχοληθεί αρκετά μαζί τους στο παρελθόν.

Lenovo ZUK Edge: Επίσημα το νέο bezel-less smartphone με εξαιρετικές προδιαγραφές

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο  το πολυαναμενόμενο ZUK Edge, το νέο high-end smartphone που — όπως υποδηλώνει η ονομασία του — ξεχωρίζει για τη bezel-less κατασκευή του, καθώς η οθόνη 5.5” Full HD καλύπτει το 86.4% της πρόσοψης.

ZUK Z2 Rio 2016 Edition: Νέα έκδοση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το ZUK Z2 μας συστήθηκε στο τέλος του Μάη και τότε το χαρακτηρίσαμε ως ένα εκ των κορυφαίων high-end smartphones με πολύ προσιτή τιμή. Τώρα, η θυγατρική της Lenovo αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση με 3GB RAM και 32GB … Continue reading

ZTE Nubia Z11 Max: Επίσημα η μεγάλη έκδοση με οθόνη 6.0” και μεταλλική κατασκευή

Έφτασε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια του δεύτερου μέλους της οικογένειας Nubia Z11, μετά το Mini που γνωρίσαμε τον Απρίλιο. Αυτή τη φορά έχουμε μπροστά μας τη μεγαλύτερη έκδοση Nubia Z11 Max με οθόνη 6.0” και πλέον απομένει η παρουσίαση του … Continue reading

ZUK Z2: Επίσημα ίσως το κορυφαίο εκ των high-end smartphones με βάση την τιμή έκπληξη

Η Lenovo παρουσίασε υπό το brand της θυγατρικής της ZUK το Z2 Pro στα μέσα Απριλίου, και σήμερα επιστρέφει με το μικρότερο ZUK Z2 που προσφέρει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε πραγματικά εξαιρετική τιμή.