1943: Rise of Hydra, πρώτο trailer για το εντυπωσιακό game της Marvel

Η εναρκτήρια παρουσίαση του State of Unreal της Epic Games ξεκίνησε με μια ευχάριστη έκπληξη, την πρώτη ματιά στο 1943: Rise of Hydra! Το νέο παιχνίδι της Marvel από τη σεναριογράφο και σκηνοθέτη Amy Hennig, γνωστή για τη δουλειά της στο franchise Uncharted, διαθέτει ένα σύνολο playable χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων του Captain America και του Black Panther, και περιγράφεται ως ένα αφηγηματικό action-adventure.

Σύμφωνα με τη Marvel, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μια νέα, πρωτότυπη ιστορία που θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στο trailer, βλέπουμε τον Captain America και τον Black Panther να εξερευνούν και να πολεμούν τους Ναζί ξεχωριστά στο κατεστραμμένο από τον πόλεμο Παρίσι, πριν οι δύο εμβληματικοί ήρωες συγκρουστούν τελικά σε μια γέφυρα. Πιθανότατα δεν θα μείνουν εχθροί για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού...  

Καθώς εκτυλίσσεται η αφήγηση του παιχνιδιού, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο τεσσάρων κεντρικών χαρακτήρων: του νεαρού Steve Rogers, γνωστού και ως Captain America, του Azzuri, παππού του T'Challa και Black Panther της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, του Gabriel Jones, Αμερικανού στρατιώτη και μέλους των Howling Commandos, και της Nanali, μιας κατασκόπου της Wakanda που βρίσκεται στο κατεχόμενο Παρίσι.

Το 1943: Rise of Hydra παρουσιάστηκε από την Epic Games επειδή αναπτύσσεται με την πιο πρόσφατη έκδοση της Unreal Engine (5.4) και το trailer αποδεικνύεται ότι αποτελεί μια εξαιρετική επίδειξη των δυνατοτήτων της πανίσχυρης gaming engine.

Το 1943: Rise of Hydra αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2025, λογικά για Windows PC, Xbox Series X/S και PlayStation 5.

Loading