Acer Predator Triton Neo 16: Το νέο πανίσχυρο gaming laptop της εταιρείας

Η Acer ανακοίνωσε σήμερα το νέο gaming laptop Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) με το νέο επεξεργαστή Intel Core Ultra και αποκλειστικές δυνατότητες επιτάχυνσης AI και NVIDIAGeForce RTX 40 Series GPUs που υποστηρίζουν απαιτητικά games και δημιουργικές εφαρμογές. Οι players και οι content creators μπορούν να θαυμάσουν τις βελτιωμένες σκηνές και το design των videogame στην οθόνη 16 ιντσών του laptop με εκπληκτική ανάλυση 3,2K, ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και πιστοποίηση Calman, για out-of-the-box αναπαραγωγή χρωμάτων με μεγάλη ακρίβεια. Το υπερσύγχρονο σύστημα ψύξης συνδυάζει έναν ανεμιστήρα AeroBlade 5ης γενιάς και υγρό μεταλλικό θερμικό γράσο στη CPU για να διατηρεί τον φορητό υπολογιστή δροσερό σε πλήρη λειτουργία, ενώ οι χρήστες απολαμβάνουν κορυφαία επικοινωνία και διαχείριση συσκευής, χάρη στο Acer PurifiedVoice 2.0 software με τεχνολογία AI και το PredatorSense utility app. Αυτό το Windows 11 gaming PC προσφέρει επίσης στους players εκπληκτικές εμπειρίες απόδοσης και ένα μήνα Xbox Game Pass για πρόσβαση σε εκατοντάδες υψηλής ποιότητας PC games.

Ταχύτατη απόδοση και γραφικά 

Το Predator Triton Neo 16 διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία στην κατηγορία του και είναι βελτιστοποιημένο με μια σειρά λειτουργιών που σκοπό έχουν να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητα του χρήστη και να τον βοηθήσουν να κυριαρχήσει στο gameplay. Οι νέοι επεξεργαστές Intel Core Ultra H-Series φέρουν έναν αποκλειστικό κινητήρα AI και το Intel Application Optimization για να προσφέρουν αποτελεσματική απόδοση, ομαλό gameplay και μοναδικές εμπειρίες συνεργασίας στο gaming laptop. Σε συνδυασμό με την NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU που υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA DLSS 3.5, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν γραφικά AI σε ray-traced games και apps. Ως φορητός υπολογιστής επικυρωμένος από το NVIDIA-Studio, έχει σχεδιαστεί ειδικά για δημιουργούς, προσφέρει γρήγορη και ομαλή απόδοση ακόμα και στο πιο απαιτητικό creator workflow, ενώ παρέχει πρόσβαση στη σουίτα δημιουργικού λογισμικού NVIDIA Studio. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν τη μέγιστη σταθερότητα και απόδοση με τους NVIDIA Studio Drivers.

Προκειμένου να εκτιμηθεί πλήρως η ικανότητα οπτικής βελτίωσης της συσκευής, το Predator Triton Neo 16 διαθέτει δύο επιλογές οθόνης 16 ιντσών με ανάλυση έως και 3,2K, ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, αναλογία διαστάσεων 16:10 και πιστοποίηση Calman, για την απόδοση ολοζώντανων κινηματογραφικών χρωμάτων, όπως ακριβώς τα έχουν φανταστεί οι δημιουργοί. Διαθέτει επίσης 100% κάλυψη του DCI-P3 και υποστήριξη για τη λειτουργία NVIDIA Advanced Optimus και την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, για έντονες αποχρώσεις και tear-free καρέ. Οι gamers, οι streamers και οι content creators μπορούν στη συνέχεια να μεγιστοποιήσουν τη νέα και βελτιωμένη τεχνολογία Acer Purified Voice 2.0 στο Triton Neo 16. Χάρη στον συνδυασμό των λύσεων μείωσης θορύβου AI και διαμόρφωσης δέσμης και την προσθήκη ενός τρίτου μικροφώνου με σχεδίαση 3D συστοιχίας. Οι εξωτερικές φωνές και οι ήχοι αποκλείονται, διατηρώντας τις επικοινωνίες κρυστάλλινες.

Σωστή θερμοκρασία, σύνδεση, όλα υπό έλεγχο

Διατηρώντας την απόδοση του Predator Triton Neo 16 στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, η προηγμένη θερμική λύση του gaming laptop είναι εξοπλισμένη με ανεμιστήρα AeroBlade 3D 5ης γενιάς, υγρό μεταλλικό θερμικό γράσο στη CPU και διανυσματικούς σωλήνες θερμότητας για ζωτική ροή αέρα. Το κέντρο ελέγχου της συσκευής παραμένει στα χέρια του χρήστη με την αναβαθμισμένη βοηθητική εφαρμογή Predator Sense 5.0. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων τρόπων λειτουργίας για gaming, έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα και παρακολούθηση της απόδοσης της συσκευής με ένα μόνο κλικ του αποκλειστικού πλήκτρου PredatorSense. Επιτρέπει επίσης την εξατομίκευση του φωτισμού RGB 3 ζωνών του πληκτρολογίου με βάση το στυλ και τις προτιμήσεις τους. Το Predator Triton Neo 16 είναι επίσης εφοδιασμένο με μια πλήρη γκάμα θυρών, όπως HDMI, μία USB-C Thunderbolt 4 και μια Micro SD card reader για να κρατά τους gamers συνδεδεμένους. 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το Μάρτιο του 2024, ξεκινώντας από €1799.

Loading