Acer Windows Phone 7 smartphones από το Φθινόπωρο!

Η Microsoft βρίσκει ακόμα έναν υποστηρικτή του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7 στο πρόσωπο της Acer, η οποία αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει τα πρώτα της WP7 smartphones κατά τον Οκτώβριο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για επαλήθευση όσων ισχυριζόταν ο Gianfranco Lanci, CEO της εταιρίας, πέρυσι τον Νοέμβριο, ότι η Acer μπορεί να ασχολείται κυρίως με το Android, αλλά παράλληλα διερευνούσε τις δυνατότητες του Windows Phone 7.

"Η μορφή που έχει πάρει σήμερα το Windows Phone 7, πιστεύουμε ότι θα μας δώσει την ευκαιρία να διαμορφώσουμε το σύστημα όπως κάναμε και στο Android"

Εξάλλου, από τη στιγμή που οι πρώτες συσκευές αναμένονται το Φθινόπωρο, αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιούν το ανανεωμένο σύστημα Windows Phone 7 "Mango", όπως και οι συσκευές της Nokia.

Ωστόσο, δεν ξεκαθαρίστηκε το εάν θα συνεχιστεί η υποστήριξη του Android, καθώς η Acer φιλοδοξούσε ότι θα καταφέρει να πάρει σημαντικό μέρος της αγοράς με το Acer Liquid Metal.

Η αλήθεια είναι ότι η Acer προσδοκά σε καλύτερες πωλήσεις με το WP7, όχι επειδή είναι καλύτερο από το Android, αλλά επειδή ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος. Βέβαια, πλέον είναι στο παιχνίδι και η Nokia...

[πηγή Pocket-Lint]
Loading