Αναλυτές: Το MeeGo είναι ανέκδοτο! Nokia και Microsoft πρέπει να συνεργαστούν...

Ένας από τους κορυφαίους αναλυτές της Berenberg Bank, ο Adnaan Ahmad, έστειλε επιστολή στους Steve Ballmer και Stephen Elop, CEO των Microsoft και Nokia αντίστοιχα, τονίζοντας τους ότι εάν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί θα πρέπει να συνεργαστούν για τη δημιουργία Nokia Windows Phone 7 smartphones!

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Nokia θα πρέπει να παρατήσει την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος MeeGo, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως "το μεγαλύτερο ανέκδοτο της βιομηχανίας", και να στραφεί στην ενσωμάτωση του Windows Phone 7, με το οποίο θα μπορέσει να εισέλθει στην Αμερικανική αγορά, ενώ η Microsoft θα βρει στο πρόσωπο της Nokia ένα τεράστιο όνομα για να προωθήσει την πλατφόρμα της.

Μια τέτοια στροφή έχει διαψευστεί αρκετές φορές από τη Nokia στο παρελθόν, αλλά η πρόσληψη του Elop (πρώην στέλεχος της Microsoft) θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των δύο εταιριών.

Για να δούμε, θα λάβουν σοβαρά υπόψιν αυτή την επιστολή τα μεγάλα κεφάλια των Microsoft και Nokia; Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί τολμηροί που πιστεύουν ότι ο Elop θα ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό στην MWC 2011...

Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή εδώ.

[πηγή Gizmodo]
Loading