Assassin's Creed Rogue Remastered: Ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται στις 20 Μαρτίου για Xbox One και PS4 [Video]

Το Assassin's Creed Rogue είχε κυκλοφορήσει το 2014 για να χρυσώσει το χάπι των κατόχων PS3 και Xbox 360 επειδή δεν μπορούσαν να παίξουν το Assassin's Creed Unity των Xbox One και PS4, αλλά αποδείχτηκε πολύ καλύτερο από το πολυδιαφημισμένο παιχνίδι των νέων παιχνιδοκονσολών.

Τέσσερα χρόνια μετά, η Ubisoft αποφάσισε να κυκλοφορήσει την remastered έκδοση του Assassin's Creed Rogue με βελτιωμένα γραφικά, νέα εφέ, όλα τα expansions, bonus αποστολές "The Armor of Sir Gunn" και "The Siege of Fort de Sable" για τα Xbox One και PS4, με τους κατόχους των Xbox One X και PS4 Pro να έχουν τη δυνατότητα να το παίξουν σε ανάλυση 4K.

Η υπόθεση του παιχνιδιού κλείνει ένα κενό στην ιστορία της σειράς (μεταξύ των Assassin’s Creed 3 και Assassin’s Creed 4: Black Flag) και τοποθετείται χρονικά στην περίοδο του Επταετούς Πολέμου (1756 – 1763). Ο παίκτης χειρίζεται τον Shay Patrick Cormac, έναν πρώην Assassin που έχει γίνει Templar και κυνηγά πλέον τους πρώην ομοϊδεάτες του.

Θα είναι διαθέσιμο στις 20 Μαρτίου για τις νέες παιχνιδοκονσόλες και δεν αποκλείεται να δούμε έκδοση και για το Nintendo Switch.

 

Loading