Assassin's Creed Unity: Νέο trailer και gameplay walkthrough από τη Gamescom 2014

Assassins-Creed-Unity1

Αφού μας σύστησε την Elise πριν από μερικές εβδομάδες, η Ubisoft δημοσίευσε (με αφορμή και τη Gamescom 2014) μερικά νέα videos για το επερχόμενο Assassin's Creed Unity και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον πρωταγωνιστή Arno Dorian.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, υποβόσκει μια ερωτική ιστορία ανάμεσα στους δύο, αλλά προσπάθησαν αρκετά έτσι ώστε να μην βρίσκεται στο προσκήνιο του σεναρίου. Παράλληλα, τονίζουν ότι ο Arno Dorian δεν επεμβαίνει στα ιστορικά γεγονότα της εποχής (Γαλλική Επανάσταση) αλλά ασχολείται με αποστολές που τρέχουν παράλληλα με τα γεγονότα και ψάχνει να βρει ποιοι πραγματικά κρύβονται-υποκινούν την επανάσταση.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα επεισόδια, το Assassin's Creed Unity περιγράφεται ως το πιο ώριμο σε ό,τι αφορά το gameplay και την εξέλιξη, με τον παίκτη να έχει δεκάδες διαφορετικές επιλογές για να παίξει και να ολοκληρώσει τις αποστολές, χωρίς να πιέζεται από τη ροή της κεντρικής ιστορίας. Για παράδειγμα, σε αποστολές που ακολουθείς κάποιον στόχο υπάρχει η πιθανότητα να τον χάσεις και να τον ξαναβρείς σε διαφορετικό σημείο της πόλης μετά από αρκετές άλλες αποστολές.

Το Assassin’s Creed Unity θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για Windows PC, PS4 και Xbox One, ενώ για τα Xbox 360 και PS3 θα κυκλοφορήσει το Assassin's Creed Rogue σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Loading