Avowed: Το νέο RPG της Obsidian κυκλοφορεί το φθινόπωρο

Η Obsidian Entertainment αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της αποψινής ζωντανής μετάδοσης του Xbox Developer Direct ότι το first-person RPG Avowed θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, ενώ παράλληλα πήραμε μια σύντομη ματιά από τις μάχες, τις αποστολές και τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού.

Οι gamers θα μπορούν να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ των στυλ παιχνιδιού χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα σύνολα εξοπλισμού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από ένα melee build σε ένα ranged magic build στη μέση της μάχης.

Επίσης είδαμε ένα sidequest που θα συναντήσουμε σε έναν οικισμό που ονομάζεται Shatterskarp, την τρίτη περιοχή που θα εξερευνήσουν οι gamers κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εκεί συναντάτε μια ομάδα νεκρών στρατιωτών και έναν από τους συμμάχους τους, τον Nauki, στον οποίο μπορείτε να ρίξετε το φταίξιμο για το θάνατο των άλλων ή να του πείτε ότι δεν ήταν δικό του λάθος.

Η σκηνοθέτης του παιχνιδιού Carrie Patel δήλωσε ότι το στούντιο ενσωματώνει «ηθικές αποχρώσεις και γκρίζες ζώνες» και ότι ο κόσμος θα αντικατοπτρίζει τις συνέπειες των επιλογών των παικτών κατά τη διάρκεια αυτού του sidequest και όχι μόνο.

Loading