Avowed: Το νέο RPG της Obsidian στον κόσμο του Pillars of Eternity

Η Obsidian Entertainment έφτιαξε το καλό όνομα της στον χώρο του gaming ως η εταιρεία που μας έδωσε τα Pillars of Eternity και Fallout: Las Vegas, στη συνέχεια εξαγοράστηκε από τη Microsoft και κυκλοφόρησε το The Outer Worlds, ενώ τώρα επιστρέφει στο προσκήνιο με δύο νέους τίτλους για το Xbox Series X.

Ο πρώτος από αυτούς είναι το Avowed, ένα νέο action RPG με το οποίο επιστρέφει στον κόσμο του Pillars of Eternity και συγκεκριμένα στην Eora. Αυτή τη φορά, ωστόσο, θα αφήσει στην άκρη την κλασική ισομετρική προοπτική του Pillars και θα στραφεί περισσότερο στο first-person στυλ με έμφαση στις ξιφομαχίες και τα ξόρκια.

Από το πρώτο trailer που έδειξε στην εκδήλωση Xbox Games Showcase δεν αποκαλύπτωνται πολλά πράγματα, αλλά το γεγονός ότι η υπόθεση λαμβάνει χώρα στην Eora είναι ένα στοιχείο ότι θα δούμε αρκετά γνώριμα πραγματάκια από το Pillars of Eternity. Ένα τοπίο διαλυμένο από τους πολέμους, κάποιοι τοξότες να πετούν φλεγόμενα βέλη και ο κεντρικός ήρωας να καλείται να αντιμετωπίσει τα τέρατα που γεννήθηκαν από τις αμαρτίες μας.

Δεν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο για βάλουμε το Avowed στη λίστα με τα πολυαναμενόμενα, ενώ ήδη κάποιο κάνουν λόγο για το “αντίπαλο δέος του Skyrim”. Είναι νωρίς, πάντως, για να ενστερνιστούμε αυτήν την άποψη.

Το Avowed αναμένεται για Xbox Series X, Windows 10 και Xbox Game Pass, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Loading