Life is Strange: Double Exposure, νέος τίτλος για τη δημοφιλή σειρά

Το Summer Games Showcase του Xbox έφερε μια μικρή ευχάριστη έκπληξη ανάμεσα σε όλα τα αναμενόμενα νέα: την ανακοίνωση ενός νέου παιχνιδιού Life is Strange, το Life is Strange: Double Exposure.

Το παιχνίδι, στο οποίο επιστρέφει ο αρχικός πρωταγωνιστής Max Caulfield, θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για Xbox Series X/S, PC και PlayStation 5. Όποιος θέλει να το πάρει στα χέρια του λίγο νωρίτερα, όμως, μπορεί να προπαραγγείλει την Ultimate Edition, η οποία θα του δώσει πρόσβαση στα κεφάλαια 1 και 2 στις 15 Οκτωβρίου. Αργότερα φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία για το Nintendo Switch.

Το Life is Strange: Double Exposure συνεχίζει χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Τώρα, η Max έχει βρει τη φίλη της Safi δολοφονημένη και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις χειρισμού του χρόνου για να γυρίσει πίσω και να τη σώσει - αλλά τα πράγματα πάνε στραβά.

Πρόκειται για ένα «ολοκληρωμένο μυστήριο δολοφονίας, με υπερφυσική τροπή», στο οποίο η Max θα πρέπει να μεταπηδήσει ανάμεσα σε παράλληλες χρονικές γραμμές για να σταματήσει τη δολοφονία.

Loading