Perfect Dark: Πρώτο gameplay trailer για το φιλόδοξο spy game

Το reboot του Perfect Dark που παρουσίασε η Microsoft πριν από τέσσερα χρόνια έλαβε σήμερα το πρώτο του gameplay trailer κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase. Η single-player εμπειρία προέρχεται από το first-party στούντιο του Xbox, The Initiative, το οποίο αναπτύσσεται από κοινού με την Crystal Dynamics και διαφημίζει ένα θρίλερ που φέρνει πίσω τη μυστική πράκτορα Joanna Dark.

Έχοντας ως σκηνικό ένα κοντινό μέλλον, οι δημιουργοί λένε ότι φτιάχνουν ένα παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τον κόσμο και ολοκληρώνουν τις αποστολές. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ισχυρά gadgets και stealth για να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων, να χρησιμοποιήσουν parkour για να αποφύγουν εντελώς να γίνουν αντιληπτοί, να γίνουν δυνατοί με όπλα ή να χρησιμοποιήσουν έναν συνδυασμό.

Ο κοντινός μελλοντικός κόσμος του Perfect Dark έχει επηρεαστεί από αυτό που είναι γνωστό ως «The Cascade», κατά το οποίο ο πλανήτης έχει υποφέρει από μια σειρά περιβαλλοντικών καταστροφών, καθιστώντας ολόκληρες περιοχές αφιλόξενες για την ανθρώπινη ζωή. Στον απόηχο της καταστροφής, μια υπερ-εταιρεία γνωστή ως Core Mantis αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια λύση γνωστή ως The GEN Network, και την αναπτύσσει στο Κάιρο - αποκαθιστώντας την οικολογική ισορροπία και δημιουργώντας μια φρεσκοχτισμένη πόλη με τείχη, απομονωμένη από το εχθρικό εξωτερικό περιβάλλον για να γίνει κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας.

Ένα από τα γκάτζετ της Joanna περιλαμβάνει έναν αναλυτή φωνής για την άμεση δημιουργία deepfakes για να περάσει από τα συστήματα ασφαλείας ή να δημιουργήσει αντιπερισπασμούς. Προχωρώντας δυνατά, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους για να εξουδετερώσουν πολλούς εχθρούς, να εμπλακούν σε μάχη σώμα με σώμα και να χρησιμοποιήσουν και περιβαλλοντικά στοιχεία προς όφελός τους.

Η Team Perfect Dark δεν θέλει αυτό το παιχνίδι να μοιάζει με κάποιο είδος - παίρνει στοιχεία από shooters πρώτου προσώπου, καθηλωτικές προσομοιώσεις και stealth-action, αλλά τα συνδυάζει σε ένα αδιάλειπτο σύνολο. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε μια αληθινή φαντασίωση μυστικού πράκτορα - και το να αφήνουμε τους παίκτες να χρησιμοποιούν τα διάφορα εργαλεία και τις ικανότητές τους με τον τρόπο που θέλουν είναι το κλειδί για αυτό.

Παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε το 2020, δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Perfect Dark. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X|S και θα είναι επίσης διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Loading