Αυτό είναι το OnePlus Watch 2 και υπόσχεται 100 ώρες αυτονομία!

Το OnePlus Watch 2 αποκαλύφθηκε σήμερα επίσημα από την εταιρεία, και ενώ ορισμένες βασικές λεπτομέρειες εξακολουθούν να παραμένουν κρυμμένες, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στη συσκευή, και παράλληλα μαθαίνουμε από την OnePlus για το κύριο selling point: την αυτονομία του.

Σε μια ανάρτηση της στο επίσημο φόρουμ, η OnePlus παρουσιάζει επίσημα το OnePlus Watch 2, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις "Black Steel" και "Radiant Steel", με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ορισμένες βασικές λεπτομέρειες. Καταρχάς, το OnePlus Watch 2 θα αποκαλύφθει πλήρως στις 26 Φεβρουαρίου 2024 στο πλαίσιο του MWC 2024.

Η OnePlus εξηγεί ότι χρειάστηκε ένα διάλειμμα τριών ετών και ένα διάστημα περισυλλογής μετά την κυκλοφορία του OnePlus Watch 1, το οποίο την οδήγησε σε αυτό το νέο προϊόν. Η εταιρεία φαίνεται ότι στοχεύει να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου Flagship Smartwatch της χρονιάς με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του που ξεπερνά τους ανταγωνιστές της, μιας και υπόσχεται 100 ώρες αυτονομία στο Smart Mode, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τι ακριβώς θα είναι αυτό.

Πέρα από αυτό, στην ανάρτηση της εταιρείας επιβεβαιώνεται η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί-ζαφείρι στην οθόνη, καθώς επίσης και η υπόσχεση για απαράμιλλη αξιοπιστία στην καθημερινή χρήση και την σχολαστική παρακολούθηση της υγείας.

[OnePlus]

Loading