RIM

BlackBerry FAIL: Προβλήματα δικτύου σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

Σα να μην έφταναν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της RIM (βλ. χαμηλές πωλήσεις, απολύσεις προσωπικού), ήρθε να προστεθεί άλλο ένα, αυτή τη φορά τεχνικό. Χτες οι χρήστες Blackberry συσκευών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική έχασαν ξαφνικά την πρόσβαση σε όλες τις online υπηρεσίες της συσκευής τους.

Ούτε email, ούτε πλοήγηση στο Διαδίκτυο, ούτε BlackBerry Messenger (BBM), λοιπόν, για τους χρήστες ΒlackΒerry συσκευών στις προαναφερθείσες περιοχές. Ο λόγος ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στους servers της RIM στον Καναδά.

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας φρόντισαν να ενημερώσουν εγκαίρως μέσω Twitter τους κατόχους BlackBerry συσκευών για το πρόβλημα, ενώ μετά από αρκετές ώρες ήρθε και η απάντηση της εταιρείας:

"Ορισμένοι χρήστες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA) αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτή τη στιγμή ερευνούμε το ζήτημα και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση."

Σήμερα οι λειτουργίες έχουν αποκατασταθεί πλήρως, ενώ πριν από λίγο έκανε την εμφάνιση της και η νέα λειτουργία ανταλλαγής δεδομένων, BlackBerry Tag.

[πηγή theregister.co.uk]

 

Loading