Άρθρα της κατηγορίας: BlackBerry

BlackBerry: Θυμήθηκε να μηνύσει τα Facebook, Instagram και WhatsApp για παραβίαση πατεντών messaging…

Εντελώς ξαφνικά και αφότου έχουν περάσει αρκετά χρόνια ύπαρξης (και άνθισης) των Facebook, Instagram και WhatsApp, η BlackBerry αποφάσισε να ανοίξει δικαστική διαμάχη με τη Facebook επειδή παραβιάζει δικές της πατέντες σχετικές με την εφαρμογή BlackBerry Messenger.

BlackBerry Motion: Γνώρισε το πρώτο αδιάβροχο smartphone της εταιρείας μέσα από το επίσημο video

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το BlackBerry Motion, το πρώτο smartphone της εταιρείας με πιστοποίηση IP67 για προστασία από νερό και σκόνη, και τώρα η εταιρεία προχωρά στη δημοσίευση ενός επίσημου hands-on video για να γνωρίσουμε … Continue reading

BlackBerry Motion: Επίσημα με οθόνη 5.5” FHD, μπαταρία 4000mAh και αδιάβροχη κατασκευή

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολλές ημέρες τελικά για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του BlackBerry Motion, καθώς η εταιρεία το παρουσίασε πριν από μερικές ώρες στο ετήσιο συνέδριο GITEX στο Dubai.

BlackBerry Motion: Αυτό θα είναι το πρώτο αδιάβροχο smartphone της εταιρείας, χωρίς πληκτρολόγιο

Αφού συνδύασε μεγάλη οθόνη αφής με φυσικό πληκτρολόγιο στο KEYone, η BlackBerry ετοιμάζεται να επιστρέψει σε πιο συμβατικό design με το Motion, το οποίο αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες ο Evan Blass.

BlackBerry KEYone Black edition με περισσότερη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα €649 [IFA 2017]

Τον περασμένο Μάιο γνωρίσαμε το BlackBerry KEYone, το πρωτοποριακό smartphone με οθόνη αφής 4.5” και πλήρες φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY. Η TCL πραγματοποίησε συντηρητικό λανσάρισμα της συσκευής σε ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, όπου οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις … Continue reading