Πόσο προσκολλημένος είσαι στο κινητό σου τηλέφωνο; [Infographic]

Έρευνα της εταιρείας επικοινωνιών TeleNav παρουσιάζει το βαθμό εξάρτησής μας από τη συσκευή τηλεφώνου μας.  Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: "Τι θα αποχωριζόσασταν για μια εβδομάδα αντί για το κινητό σας τηλέφωνο;"

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με το φύλο και το διαφορετικό τύπο smartphone, αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θα έφταναν σε ακραία σημεία προκειμένου να μην αποχωριστούν το πολυαγαπημένο τους κινητό...

Συγκεκριμένα, το ένα τρίτο των συμμετεχόντων είναι διατεθειμένο να εγκαταλείψει το sex για μια εβδομάδα (αν και το 70% είναι γυναίκες), το 70% το αλκοόλ, το 63% τη σοκολάτα και το 55% την καφεϊνη.

Και αν αυτά δε σας φαίνονται ακραία, ετοιμαστείτε να ακούσετε ότι το 21% θα προτιμούσε να περπατάει ξιπόλυτο για μια εβδομάδα έχοντας όμως πάντα το κινητό στο χέρι! Από αυτούς το 43% είναι κάτοχοι iPhone, το 27% Android και το 25% Blackberry.

Τέλος, ένα εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 22% παραδέχεται ότι θα προτιμούσε να μείνει για μια εβδομάδα μακριά από τον αγαπημένο/η του παρά από το κινητό του. Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για το κινητό σας τηλέφωνο;

Click για Full Size:

[πηγή AllThingsD]

Loading