Counter-Strike 2: Διαθέσιμη η νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού

Μετά από μερικούς μήνες δοκιμών και λίγες εβδομάδες καθυστέρησης (σ.σ. ήταν να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι), η Valve προχώρησε στο λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Counter-Strike 2 μέσα από την πλατφόρμα Steam. Όπως και το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, το Counter-Strike: Global Offensive, έτσι και το καινούργιο είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους.

Η εταιρεία χαρακτηρίζει το Counter-Strike 2 ως το μεγαλύτερο άλμα στην ιστορία της σειράς σε τεχνικό επίπεδο, καθώς βασίζεται στην Source 2 gaming engine που προσφέρει στους gamers ακόμα πιο ρεαλιστικά γραφικά, κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας και σημαντικές αναβαθμίσεις στα εργαλεία για τους models.

Εκτός από το κλασικό στυλ παιχνιδιού που γνωρίζουμε από το πρώτο Counter-Strike που κυκλοφόρησε το 1999, στο Counter-Strike 2 συμπεριλαμβάνονται νέο σύστημα αξιολόγησης με το ανανεωμένο Premier Mode, νέες βαθμολογίες σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, αναβαθμισμένοι χάρτες, επανασχεδιασμένα οπτικά και ηχητικά εφέ, ενώ μεταφέρονται και όλα τα αντικείμενα από το CS:GO.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για να παίξετε το Counter-Strike 2 είναι οι εξής:

  • Windows 10
  • Επεξεργαστής Intel Core i5 750 ή μεταγενέστερος
  • Μνήμη RAM 8GB
  • Κάρτα γραφικών με 1GB VRAM και συμβατότητα με DirectX 11
  • 85GB αποθηκευτικός χώρος

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έλευση του Counter-Strike 2 αποσύρθηκε άμεσα από την πλατφόρμα Steam το Counter-Strike: Global Offensive.

Counter-Strike 2 - [Steam Link]

Loading