The Game Awards 2023: Κληρώνει 100 δωρεάν Steam Deck OLED 1TB!

Ένας από τους λόγους για να παρακολουθήσει κανείς ζωντανά την εκδήλωση The Game Awards 2023 αύριο τα ξημερώματα (συγκεκριμένα 8 Δεκεμβρίου στις 02:30 ώρα Ελλάδας) είναι και η πιθανότητα να κερδίσει ένα από τα 100 Steam Deck που θα κληρώσει η Valve σε συνεργασία με τον διοργανωτή - παρουσιαστή Geoff Keighley.

Μια αντίστοιχη ενέργεια πραγματοποιήθηκε και πέρυσι, με τη Valve να κληρώνει ένα Steam Deck κάθε ένα λεπτό, αλλά φέτος ο αριθμός θα περιοριστεί αρκετά καθώς η εταιρεία δεν θέλει να την «πατήσει» όπως στην περυσινή εκδήλωση. Για όσους δεν θυμούνται, τα περυσινά The Game Awards κράτησαν αρκετά περισσότερο από ό,τι περίμεναν οι διοργανωτές, με αποτέλεσμα ο αριθμός των δωρεάν Steam Deck να υπερβεί κατά πολύ αυτόν που είχε κατά νου η Valve.

Στη φετινή εκδήλωση, πάντως, θα κληρωθούν 100 Steam Deck OLED 1TB και σε αντίθεση με πέρυσι, δεν απαιτείται να έχει γίνει κάποια αγορά από το κατάστημα Steam τις προηγούμενες ημέρες! Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, αρκεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση. Στην κλήρωση για τα Steam Deck συμμετέχουν κανονικά και οι κάτοικοι της Ελλάδας και μπορείτε να μάθετε περισσότερα από εδώ.

Αν μας διαβάζετε από τις ΗΠΑ, μπορείτε να συμμετέχετε και στην κλήρωση για 100 Lenovo Legion Go, για την οποία ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις, αλλά και στην κλήρωση για ένα custom AMD powered PC.

Loading