Half-Life: Διαθέσιμο δωρεάν το original στο Steam!

Η Valve γιορτάζει την 25η επέτειο του Half-Life προσφέροντας εντελώς δωρεάν το original μέσα από την πλατφόρμα Steam, επομένως, όσοι δεν του είχατε δώσει ποτέ μια ευκαιρία ήρθε η ώρα να το κάνετε, αρκεί να το προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας έως και την ερχόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.

Το Half-Life είναι ένα από τα ιστορικά franchise της βιοµηχανίας του gaming. Αναπτύχθηκε από τη Valve και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε PC το 1998. Ήταν το παιχνίδι που έβαλε ουσιαστικά τη Valve στο χάρτη, πριν από άλλα σημαντικά παιχνίδια της εταιρείας όπως το Portal και το Counter-Strike. Ήταν μια τεράστια επιτυχία για το στούντιο, που εκείνη την εποχή εξυμνήθηκε για την ενσωμάτωση στοιχείων τρόμου και γρίφων.

Το sequel, που ονομάστηκε Half-Life 2, κυκλοφόρησε το 2004 και εγκαινίασε μια νέα εποχή επεισοδιακού περιεχομένου που επέκτεινε την ιστορία σε βάθος χρόνου. Το Half-Life 2: Episode Two έστρωσε το χαλί για ένα καταληκτικό τελευταίο επεισόδιο, όμως, όλα αυτά τα χρόνια περιμένουμε μάταια το Half-Life 3. Η σειρά παρέμεινε αδρανής για πολλά χρόνια, αλλά αντί για το Half-Life 3, η Valve κυκλοφόρησε το Half-Life: Alyx, ένα παιχνίδι VR για τα Valve Index, HTC Vive και τα headsets της Oculus.

Η επίσημη 25η επέτειος του Half-Life είναι αύριο 19 Νοεμβρίου. Λέτε να γίνει κανένα θαύμα;

Half-Life - [Steam Link]

Loading