Ένα τραπεζάκι ...paparazzi! [Video]

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να μοιράζονται στο Facebook το κάθε λεπτό της ημέρας τους, ήρθε το τέλειο gadget για σας! Με την ονομασία Delen Memory Table, πρόκειται για ένα ξύλινο τραπεζάκι που εκ πρώτης όψης μοιάζει σαν όλα τα άλλα, όμως με μια πιο προσεκτική ματιά θα παρατηρήσετε ότι διαθέτει τη δική του φωτογραφική μηχανή!

Η κάμερα βρίσκεται τοποθετημένη αρκετά ψηλά, ώστε να περιλαμβάνεται στο οπτικό πεδίο της όλο το τραπέζι. Έτσι, είτε διαβάζετε, είτε τρώτε, είτε βάφετε τα νύχια σας, το τραπεζάκι θα λειτουργήσει ως ο προσωπικός σας φωτογράφος. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα των φωτογραφιών και αν θέλετε να σας τραβάει σε τακτά διαστήματα ή σε ανύποπτες στιγμές.

Στη συνέχεια το τραπεζάκι μεταφέρει ασύρματα τις φωτογραφίες σε κάποιο κοντινό υπολογιστή και από εκεί ανεβαίνουν αυτόματα στο κοινωνικό δίκτυο της αρεσκείας σας. Προσοχή μόνο στο τι καταγράφει το αδιάκριτο τραπεζάκι σας γιατί μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Και άντε μετά να εξηγήσετε ότι σας τράβηξε το τραπέζι σας...


Delen Memory Table by David Franklin by TechGear

[πηγή design-milk]
Loading