Άρθρα της κατηγορίας: Facebook

Athena: Ο δορυφόρος της Facebook για την παροχή Internet θα τεθεί σε τροχιά το 2019

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε την επίσημη ακύρωση του φιλόδοξου project Aquila από τη Facebook, το οποίο περιελάμβανε την κατασκευή μεγάλων ηλιακών drones που θα αιωρούταν σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη μας για την παροχή πρόσβασης στο Internet. Η εταιρεία … Continue reading

Advertisements

Facebook: Θα αφαιρεί άμεσα τις δημοσιεύσεις που υποκινούν τη βία

Η Facebook επιθυμεί να κάνει την υπηρεσία της πιο φιλική και ειρηνική, καθώς θα αρχίσει από εδώ και πέρα να αφαιρεί δημοσιεύσεις που περιέχουν ψευδές περιεχόμενο με σκοπό την υποκίνηση βίας.

Συγχρονισμός των λογαριασμών Facebook Messenger και Instagram υπό δοκιμήν

Απ’ ότι φαίνεται η Facebook δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που θα ωθήσει του χρήστες του Messenger και του Instagram να συγχρονίσουν τους λογαριασμούς τους με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

WhatsApp: Επίσημη η λειτουργία ενημέρωσης για τα προωθημένα μηνύματα από άλλους χρήστες

Πριν από περίπου ένα μήνα, η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής WhatsApp είχε ανακοινώσει πως θα προσθέσει μια νέα λειτουργία για την καταπολέμηση των Fake news. Πλέον, η υπηρεσία της Facebook, έκανε επίσημη την εκκίνηση της λειτουργίας που λέει στους χρήστες … Continue reading

Διαφημίσεις επαυξημένης πραγματικότητας (AR ads) στο News Feed του Facebook

Η Facebook πειραματίζεται με την επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality – AR) κυρίως με την προσθήκη stickers και φίλτρων στις κάμερες των Messenger και Instagram, αλλά φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερες βλέψεις και καλύτερους τρόπους εκμετάλλευσης της τεχνολογίας.