Dell Peju, ένα Windows tablet με προδιαγραφές netbook!

Παρά το μειωμένο ενδιαφέρον για τα Windows Tablets, τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο Windows 7 tablet από τη Dell με την ονομασία Peju.

Το Dell Peju διαθέτει οθόνη 10.1" ανάλυσης 1920x1080, επεξεργαστή Core i5, μνήμη 4GΒ και αποθηκευτικό χώρο 64GB (ή 128GΒ),  χαρακτηριστικά που θυμίζουν περισσότερο netbook και όχι tablet!

Εκτός των άλλων, η οθόνη του, φτιαγμένη από Gorilla Glass είναι περισσότερο ανθεκτική, ενώ το tablet έχει αυτονομία 6-8 ωρών. Διαθέτει εμπρός και πίσω κάμερα (1.3 και 5 Mpixels αντίστοιχα), έξοδο HDMI, τρεις θύρες USB, υποδοχή για microSD και modem 3G ή 4G (σε μερικά μοντέλα).

Το Peju θα συνοδεύεται από Dock με τρεις επιπλέον θύρες USB, έξοδο HDMI, ακόμα και Ethernet.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Dell, πρόκειται για ένα tablet συμβατό με Windows 8 που σημαίνει ότι σκοπεύει να αναβαθμίσει το προϊόν με την κυκλοφορία του νέου OS.

To Dell Peju αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη σε τιμή που πιθανώς φτάνει τα $1000. Για να δούμε, θα μπορέσει το υψηλών προδιαγραφών tablet της Dell να σταθεί απέναντι στα iPad και Android tablets;

[πηγή DellPejuInsider]
Loading