Άρθρα της κατηγορίας: Netbook

Ενσωμάτωση αισθητήρων Kinect σε φορητούς υπολογιστές(;)

Σε λίγες μέρες αναμένουμε τον ερχομό του Kinect στην πλατφόρμα των Windows και τώρα φήμες θέλουν τη Microsoft να εργάζεται πάνω στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας ανίχνευσης κίνησης σε φορητούς υπολογιστές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ‘The Daily’, η εταιρεία έχει … Continue reading

Asus Eee PC Flare 1025C/CE, 1225B και X101CH, τα νέα netbooks της εταιρίας [CES 2012]

Asus Eee PC Flare 1025CE

Σίγουρα καλομάθαμε με τα Ultrabooks στην CES 2012, και η αλήθεια είναι ότι είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη της κατηγορίας netbook, ωστόσο, η Asus παρουσίασε τη σειρά Eee PC Flare που περιλαμβάνει 4 νέα μοντέλα.

Lenovo IdeaPad S110: Διέρρευσε το πρώτο Cedar Trail netbook της εταιρείας [Video]

Μόλις χθες η Intel κυκλοφόρησε τη νέα σειρά επεξεργαστών της Cedar Trail και σήμερα έχει διαρρεύσει ήδη το πρώτο netbook από τη Lenovo με τον επεξεργαστή Atom 2600.

Η Dell σταματά την παραγωγή netbooks, στρέφεται στα Ultrabooks

Dell Inspiron Mini 10

Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες, η Dell, είδε το τέλος της γραμμής για τα netbooks και επιβεβαίωσε ότι σταματά την παραγωγή των Inspiron Mini, με σκοπό να στραφεί και αυτή στην κατασκευή των Ultrabooks.

Netbook με AmigaOS υπό κατασκευή

AmigaOS 4

Να λοιπόν που η Amiga δεν έχει πεθάνει ακόμα, καθώς η Hyperion ανακοίνωσε ότι κατασκευάζει ένα νέο netbook με λειτουργικό σύστημα AmigaOS 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα της επόμενης χρονιάς σε τιμή €215-€360!