Ξεκίνησε η λειτουργία του Facebook App Center!

To πολυαναμενόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Facebook βρίσκεται από σήμερα σε λειτουργία με εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια για το κοινωνικό δίκτυο όπως επίσης και για συσκευές iOS και Android.

Στην κεντρική σελίδα του Facebook App Center θα βρείτε μια λίστα προτεινόμενων εφαρμογών και ακριβώς δίπλα τις εφαρμογές που χρησιμοποίησαν πρόσφατα οι φίλοι σας στο κοινωνικό δίκτυο. Στο αριστερό μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές ομαδοποιημένες σε κατηγορίες (παιχνίδια, ψυχαγωγία, lifestyle, μουσική κ.ο.κ.)

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε μόνο τις web εφαρμογές, μόνο αυτές που προορίζονται για mobile συσκευές ή όλες μαζί. Στη δεύτερη περίπτωση, επιλέγετε 'Send to Mobile' και λαμβάνετε σχετική ειδοποίηση μέσω του Facebook app στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας. Από εκεί κατευθύνεστε στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας (App Store ή Google Play) για να την κατεβάσετε.

Τέλος, στο Facebook App Center έχετε πρόσβαση και από το τηλέφωνο σας αν και οι κατηγορίες περιορίζονται μόνο στα 'Apps' και 'Games'. Το Facebook App Center μπορείτε να δοκιμάσετε από εδώ.

Loading