Άρθρα της κατηγορίας: iOS

Microsoft News: Η ανανεωμένη ειδησεογραφική πλατφόρμα της εταιρείας για Android και iOS

Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε όλο και περισσότερες εταιρείες να λανσάρουν ριζικά ανανεωμένες τις ειδησεογραφικές πλατφόρμες τους, όπως οι Apple και Google. Με το ίδιο σκεπτικό προχώρησε και η Microsoft ήθελε και αυτή να μπει στο παιχνίδι, λανσάροντας το Microsoft News.

Pokémon Quest: Έρχεται στις 27 Ιουνίου δωρεάν για Android και iOS [Video]

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχαμε τα αποκαλυπτήρια του Pokémon Quest, το νέο παιχνίδι που κυκλοφορεί ήδη για το Nintendo Switch, ενώ τώρα μαθαίνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και για φορητές συσκευές Android και iOS. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το δωρεάν … Continue reading

IGTV: Αυτή είναι η απάντηση του Instagram στο YouTube! [Video]

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και η επίθεση του Instagram (και κατ’ επέκτασιν της Facebook) στο YouTube εκδηλώνεται με το λανσάρισμα του IGTV. Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή για συσκευές Android και iOS, η οποία θα περιλαμβάνει videos … Continue reading

Microsoft Edge: Η νέα mobile έκδοση έρχεται με ενσωματωμένο AdBlock Plus

Η Microsoft ετοιμάζει αλλαγές στην έκδοση του Microsoft Edge για φορητές συσκευές Android και iOS, καθώς η τελευταία beta του web browser περιλαμβάνει ενσωματωμένο το AdBlock Plus για να μπλοκάρεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις αυτόματα όταν σερφάρεις.

PUBG: Γιορτάζει 400 εκατ. χρήστες και φέρνει first person mode στη mobile έκδοση

Η PUBG Corp. γιορτάζει τους 400 εκατομμύρια χρήστες του παιχνιδιού της, PlayerUnknown’s Battlegrounds, με το καλύτερο τρόπο. Από σήμερα και στο εξής, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο Steam έναντι $19.99.