Ραντεβού μέσω Facebook καταλήγει σε ληστεία supermarket

Facebook Fake Profile Supermarket Robbery

Πολλοί μπορεί να "ξίνισαν" με την πολιτική της Google να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς Google+ που είχαν ψευδώνυμο ή γενικότερα παρέπεμπαν σε ψεύτικο όνομα, αλλά η παρακάτω ιστορία που μας έρχεται από το Βέλγιο τη δικαιώνει.

Ένας διευθυντής υποκαταστήματος Carrefour Express έπεσε θύμα ληστείας (τόσο ο ίδιος, όσο και το κατάστημα) επειδή για 5 μήνες νόμιζε ότι συνομιλούσε μέσω Facebook με την Katrien Van Loo, η οποία τελικά αποδείχτηκε ότι δεν...υπάρχει, αφού το λογαριασμό διαχειρίζονταν δύο τύποι που τον ξεγέλασαν κλείνοντας ραντεβού στα τυφλά μαζί του με σκοπό να τον ληστέψουν!

Συγκεκριμένα, ο περιχαρής manager ετοιμάστηκε για το ραντεβού με τη δεσποινίδα, πήγε στο μέρος συνάντησης και δέχτηκε επίθεση από τους εν λόγω "κυρίους", οι οποίοι του επιτέθηκαν, του έδεσαν τα μάτια, τον φίμωσαν και πήραν τα κλειδιά από το σπίτι και το supermarket. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπήρχε και ένας τρίτος συνεργάτης που άδειασε το σπίτι του, ενώ οι δύο ασχολήθηκαν με το κατάστημα. Δείτε παρακάτω και το σχετικό video από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης:

[πηγή TNW]

 

Loading