Facebook bug δεν επιτρέπει τη διαγραφή των posts μετά το block

Ένα νέο bug που ανακαλύφθηκε μόλις στο Facebook επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν posts τα οποία δεν μπορούν να διαγραφούν.

Πώς γίνεται αυτό; Από τη στιγμή που κάνετε block σε κάποιο φίλο σας στο κοινωνικό δίκτυο, ο τελευταίος παύει να βλέπει το περιεχόμενο που postάρετε, συμπεριλαμβανομένων και όλων των posts που στο παρελθόν έχετε κοινοποιήσει στον τοίχο του. Ο μόνος τρόπος για να καταστούν και πάλι ορατά σε αυτόν είναι να απομακρύνετε το block.

Άλλωστε, το Facebook φροντίζει να σας ενημερώνει ότι μετά το block δε θα μπορείτε να βλέπετε τα posts ο ένας του άλλου ούτε και να επικοινωνήσετε μέσω του κοινωνικού δικτύου. Από την άλλη πλευρά όμως, το block είναι μονόπλευρο κάτι που σημαίνει ότι ο έταιρος χρήστης δεν ειδοποιείται για τα νέα δεδομένα και …το χειρότερο από όλα; Δεν μπορεί να σβήσει τα posts που έχετε δημοσιεύσει στον τοίχο του και τα οποία εξακολουθούν να είναι ορατά σε τρίτους!

Αυτή τη στιγμή η Facebook δουλεύει πάνω στην επίλυση του προβλήματος…

[via Mashable]

This entry was posted in Facebook, Internet, Social networks. Bookmark the permalink.
  • Το μάτι μου

    «postάρετε»; Τι ελληνικά είναι αυτά; Σχολείο δεν πήγε η συντάξασα;