Τα σχόλια στο Facebook στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google

Ενώ μέχρι πρόσφατα η κορυφαία μηχανή αναζήτησης στον κόσμο δεν μπορούσε να εντοπίσει τα περισσότερα third-party συστήματα σχολιασμού, στο εξής στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google θα μπορούν να εμφανίζονται και τα σχόλια που γράφουμε στο Facebook!

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι πλέον η μηχανή αναζήτησης είναι σε θέση να εντοπίζει σελίδες με περιεχόμενο AJAX και JavaScript ή με άλλα λόγια τα σχόλια στο Facebook...

Για την ώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, αφού με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμού σας, τα σχόλια σας θα μείνουν εκεί που πρέπει και εσείς θα γλιτώσετε από την όποια ενδεχόμενη αμηχανία.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Ακόμα και να έχετε ενεργοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμού σας, αν κάνετε ένα σχόλιο στο προφίλ κάποιου που δεν έχει ανανεώσει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του εδώ και αρκετά χρόνια, τότε το σχόλιο σας θα μπορεί να δει ο καθένας στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Προσοχή λοιπόν τι γράφετε και σε ποιον!

[πηγή pcworld]
Loading