Facebook Messenger: Μεγάλα αρχεία, φωτο και video σε HD, κοινόχρηστα album και QR codes

Το Facebook Messenger, η τρίτη πιο δημοφιλής εφαρμογή instant messaging στον κόσμο, αποκτά πολλά νέα χαρακτηριστικά. Μετά την κυκλοφορία των δυνατοτήτων ανταλλαγής εικόνων και βίντεο σε ποιότητα HD στο WhatsApp, το ίδιο χαρακτηριστικό έρχεται και στο Facebook Messenger. Η εφαρμογή messaging αποκτά επίσης δυνατότητες ανταλλαγής εγγράφων και αρχείων.


Το Facebook Messenger σας επιτρέπει πλέον να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο σε ποιότητα HD. Εν προκειμένω, HD σημαίνει ανάλυση 4Κ για τις φωτογραφίες και ανάλυση HD (1.280 x 720 pixels) για τα βίντεο. Αυτό είναι ακριβώς ανάλογο με το WhatsApp και μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ετικέτα HD ενώ επιλέγετε εικόνες ή βίντεο από τη γκαλερί του τηλεφώνου σας. Όταν λαμβάνετε εικόνες HD, μπορείτε να δείτε την ετικέτα HD στην επάνω δεξιά γωνία της εκάστοτε εικόνας.

Το Facebook Messenger σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε κοινόχρηστα άλμπουμ με την οικογένεια και τους φίλους σας. Σε μια ομαδική συνομιλία, όταν επιλέγετε πολλαπλές εικόνες και βίντεο από τη γκαλερί του τηλεφώνου σας, εμφανίζεται η επιλογή "Δημιουργία άλμπουμ". Μπορείτε επίσης να πατήσετε παρατεταμένα μια εικόνα στη συνομιλία για να δημιουργήσετε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ με αυτήν. Για να προσθέσετε εικόνες και βίντεο σε ένα υπάρχον άλμπουμ, πατήστε "Προσθήκη σε άλμπουμ". Όλοι οι συμμετέχοντες στην ομαδική συνομιλία μπορούν να μετονομάζουν και να επεξεργάζονται τα υπάρχοντα κοινόχρηστα άλμπουμ. Μπορούν να προσθέτουν, να διαγράφουν, να κατεβάζουν ή να προβάλλουν εικόνες και βίντεο στο άλμπουμ.

Μπορείτε να αρχίσετε να συνομιλείτε με ανθρώπους προσθέτοντάς τους στο Facebook Messenger χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR τους. Κάθε χρήστης του Facebook Messenger λαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό QR, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει αμέσως μια συνομιλία με το συγκεκριμένο άτομο. Μπορείτε να μοιραστείτε τον κωδικό QR με άλλους, διευκολύνοντας έτσι την έναρξη συνομιλιών.

Η Meta κατέστησε επίσης ευκολότερη την κοινή χρήση μεγάλων εγγράφων και αρχείων μέσω του Facebook Messenger. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων υποστηρίζει πλέον την αποστολή και λήψη εγγράφων και αρχείων μεγέθους έως και 100MB. Υποστηρίζονται οι πιο σημαντικές μορφές εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των Excel, PDF, Word και ZIP. Μπορείτε να στείλετε αρχεία κάνοντας κλικ στο κουμπί + και επιλέγοντας το "Κοινή χρήση αρχείου".

[Meta]

Loading