Facebook Photos: Fullscreen και σε ανάλυση 2048x2048

Βλέποντας υπηρεσίες όπως τις Instagram και Pinterest να αποκτούν τεράστια δημοτικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Facebook αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αναβάθμιση (ίσως τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα) της λειτουργίας προβολής φωτογραφιών του κοινωνικού δικτύου της.

Στο εξής οι χρήστες του Facebook θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τις φωτογραφίες fullscreen, σε τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από πριν (2048x2048). Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με πιο καθαρές, ευκρινείς και καλής ποιότητας φωτογραφίες στο Facebook από ποτέ.

Τις φωτογραφίες μπορείτε να απολαύσετε σε πλήρη οθόνη -στη μέγιστη δυνατή ανάλυση- πατώντας το βελάκι στην πάνω δεξιά γωνία του Photo Viewer, με την προϋπόθεση ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση του browser σας.

Τέλος, πέρα από τη μεγαλύτερη ανάλυση των φωτογραφιών, το κοινωνικό δίκτυο θα παρέχει σύντομα και ένα νέο εργαλείο για το φιλτράρισμα του περιεχομένου που δεν έχει δημοσιευτεί από τους κοντινούς σας φίλους. Τη νέα λειτουργία 'See all Suggestions' θα βρείτε στην ενότητα 'Friends' και επιλέγοντάς τη θα μπορείτε να βλέπετε τα status updates των πιο κοντινών σας φίλων.

[πηγή facebook]
Loading