To Facebook ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύριο Pageviews

Παρόλο που ίσως η συγκεκριμένη είδηση να μην ακουστεί και τόσο σπουδαία σε όσους βρίσκονται έξω από τον χορό της online διαφήμισης, το Facebook κατόρθωσε να συγκεντρώσει 1 τρισεκατομμύριο pageviews τον  περασμένο μήνα, μεταξύ των οποίων και 870 εκατομμύρια unique επισκέπτες!

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς γίνεται ο αριθμός αυτός να ξεπερνά τον αριθμό των εγγεγραμένων χρηστών του Facebook (750 εκατομμύρια), η εξήγηση είναι ότι πολλές σελίδες (όπως τα Facebook Pages και Profiles) είναι ανοιχτές προς όλους, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να είναι χρήστης του Facebook για να τις δει.

Εκτός των άλλων, οι χρήστες του Facebook ξοδεύουν περισσότερα από 700 δισεκατομμύρια λεπτά στο κοινωνικό δίκτυο, με τον κάθε χρήστη να έχει περίπου 1150 pageviews κατά μέσο όρο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους 6 διαδικτυακούς τόπους με τους περισσότερους unique επισκέπτες σύμφωνα με τη λίστα 'Top 1000 Sites' του Ad Planner. Το Facebook ακολουθούν τα YouTube και Yahoo με 790 εκατομμύρια και 590 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες αντίστοιχα. Να σημειώσουμε ότι η Google δε θέλησε να συμπεριληφθεί στη συγκεκριμένη λίστα.

[πηγή doubleclick]

 

Loading