Το Facebook απενεργοποιεί την επιλογή απόκρυψης ονόματος από τα αποτελέσματα αναζήτησης

facebook_removal-notice

Το Facebook πραγματοποιεί για ακόμη μια φορά αλλαγές στα Privacy Settings του, αυτή τη φορά απομακρύνοντας την επιλογή απόκρυψης του ονόματός σου από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη αλλαγή δεν είναι και τόσο καινούρια, αφού το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο την έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα την εμφάνιση της.

Ο λόγος για την επιλογή “Who can look up my timeline by name” η οποία στο εξής παύει να υφίσταται. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε μια κάποια -έστω και περιορισμένη- ιδιωτικότητα υπάρχουν και άλλες ρυθμίσεις όπως για παράδειγμα οι ερωτήσεις “Who can see my stuff?” και “Who can contact me?”.

[via]

This entry was posted in Facebook, Internet, Social networks. Bookmark the permalink.