Νέες λειτουργίες και επιλογές στο Facebook! [video]

Η Facebook μόλις ξεκίνησε το λανσάρισμα νέων μεγάλων αλλαγών στο περιβάλλον του κοινωνικού δικτύου, οι οποίες σχετίζονται κυρίως με θέματα ασφαλείας, αλλά και με νέες λειτουργίες που δανείζονται αρκετά στοιχεία από την αντίπαλη "απειλή", το Google+.

Facebook Privacy

Οι αλλαγές που θα δείτε σταδιακά να εμφανίζονται στα προφίλ σας είναι οι Profile Tag Review, View Profile As, Inline Profile, Content Tag Review, Inline Sharing και Tag Anyone. Ας τις δούμε παρακάτω:

Facebook Inline Profile

Inline Profile: Το περιεχόμενο που έχετε καταχωρήσει στο προφίλ σας θα εμφανίζεται δίπλα από εικονίδιο με drop-down menu. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα μπορεί να δει συγκεκριμένες πληροφορίες από αυτό.

Facebook Profile Tag Review

Profile Tag Review: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο εργαλείο για να εγκρίνετε ή να απορρίπτετε οποιαδήποτε φωτογραφία ή post αναφέρεται σε εσάς, προτού γίνει ορατό στο προφίλ σας.

Tag Anyone: Επιλογή με την οποία μπορείτε να επισημάνετε οποιονδήποτε, χωρίς καν να είναι φίλος/η σας.

Facebook Content Tag Review

Content Tag Review:  Επιλογή προεπισκόπησης και έγκρισης/απόρριψης οποιουδήποτε tag αναφέρετε σε εσάς, όταν προσπαθεί κάποιος να προσθέσει φωτογραφίες και posts.

Facebook View Profile As

View Profile As: Παρόμοιο εργαλείο με το Google+, που σας επιτρέπει να δείτε το προφίλ σας ως ξένος χρήστης.

Facebook Inline Sharing

Inline Sharing Controls: Δυνατότητα επιλογής του κοινού που θα δεί το post που ετοιμάζετε, όπως γίνεται με τα αντίστοιχα Circles του Google+.


Making It Easier to Share with Who You Want-... by TechGear

Αναλυτικά όλα τα νέα χαρακτηριστικά εδώ.

[πηγή Mashable]
Loading