Φτιάξε την επαγγελματική κάρτα σου με το Facebook Timeline!

Moo Facebook Timeline Business Cards

Αρκετοί χρήστες του Facebook δεν έχουν καθόλου καλές εντυπώσεις από τη νέα εμφάνιση του προφίλ τους, το Facebook Timeline, αλλά η Moo βρήκε την ευκαιρία να συνεργαστεί με το κοινωνικό δίκτυο έτσι ώστε να δημιουργεί επαγγελματικές κάρτες για κάθε ενδιαφέρομενο χρήστη, βασισμένες στις Cover Photos του προφίλ τους!

Για την προώθηση, μάλιστα, της συνεργασίας, οι πρώτοι 200.000 χρήστες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα λάβουν 50 δωρεάν επαγγελματικές κάρτες, διαφορετικά κοστίζουν $15.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Moo.com και στη συνέχεια να συνδέσετε το λογαριασμό σας με το Facebook. Από εκεί, πηγαίνετε στο Facebook Timeline προφίλ σας και επιλέξτε "About". Κατεβαίνετε στο Contact Info και πατήστε στο εικονίδιο της επαγγελματικής κάρτας. Θα σας εμφανιστεί ένα pop-up παράθυρο όπου αναγράφεται "We’ve partnered with moo.com to make it easy to print your very own set of custom business cards. The first box of cards is on us". Επιλέξτε "Print Cards" και είστε έτοιμοι.

Ο χρήστης έχει φυσικά τη δυνατότητα να επιλέξει οποιαδήποτε Cover Photo, αλλά και να διαμορφώσει την εμφάνιση και τις πληροφορίες που θα αναγράφονται στην επαγγελματική κάρτα του.

[πηγή Engadget]
Loading