Facebook: Timeline στα brand pages και ταυτοποίηση προφίλ με ψευδώνυμα

Από τα τέλη του μήνα το Facebook Timeline θα είναι διαθέσιμο και στα brand pages του κοινωνικού δικτύου, με τις αλλαγές να πραγματοποιούνται σταδιακά και ξεκινώντας από ένα μικρό αριθμό σελίδων.

Με το Timeline, οι εταιρείες που βρίσκονται πίσω από τα brands θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιστορία και την εξέλιξη τους στο χρόνο, να εκμεταλλευτούν τις νέες Open Graph εφαρμογές καθώς και πολλές άλλες νέες δυνατότητες του κοινωνικού δικτύου.

Επιπλέον, ακολουθώντας για ακόμα μια φορά τα χνάρια των Twitter και Google+, η Facebook κυκλοφορεί από σήμερα ένα νέο σύστημα ταυτοποίησης των χρηστών της και συγκεκριμένα όσων από αυτούς χρησιμοποιούν ψευδώνυμα και έχουν ένα μεγάλο αριθμό subscribers.

Προκειμένου να αποδείξουν την ταυτότητά τους, οι χρήστες θα καλούνται να καταβάλλουν στη Facebook φωτογραφία της ταυτότητας τους (εκδοθείσα από την κυβέρνηση), πιστοποιητικό γεννήσεως ή ακόμα και πιστωτικές κάρτες.

Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί (verified accounts) θα έχουν τη δυνατότητα να αναγράφουν στο προφίλ τους ένα δεύτερο όνομα χωρίς να αναγράφουν κάποιο logo, ενώ θα εμφανίζονται πιο συχνά στη λίστα των προτεινόμενων για Subscribe.

[πηγή mashable]
Loading