Favo.rs, νέο κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματικές χάρες!

Από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί ένας νέος διαδικτυακός τόπος με την ονομασία Favo.rs, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους προκειμένου να προάγουν τα επαγγεματικά τους συμφέροντα.

Μεταξύ άλλων μπορούν να ζητούν και να παρέχουν βοήθεια, να διαπραγματεύονται με άλλους και να συνάπτουν επαγγελματικές επαφές.

Προκειμένου να εισέλθεις στην ιστοσελίδα πρέπει να συνδεθείς μέσω του προφίλ σου στα Twitter, LinkedIn ή Facebook. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξεις, μπορείς να συναναστραφείς με τα υπόλοιπα μέλη χωρίς να χρειάζεται να είσαι φίλος μαζί τους.

Το νέο δίκτυο καταγράφει τα πάντα, παρέχοντας σου ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για το ποιον έχεις βοηθήσει περισσότερο και από ποιον έχεις βοηθηθεί. Μάλιστα, θυμίζοντας social game, στόχος σου είναι να αποκτήσεις φήμη, κερδίζοντας πόντους κάθε φορά που βοηθάς κάποιον. Τέλος, η βοήθεια σου σε ανεβάζει ακόμα και επίπεδα ξεκινώντας από αρχάριος και προσπαθώντας να ανακηρυχτείς σε ευεργέτης.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα επαγγελματικά μετράνε πάντα οι γνωριμίες και το καλό όνομα... Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δοκιμάσουν το νέο δίκτυο από εδώ.

Loading