Twitter Poster, ένα πορτραίτο από τα tweets σου

Ευχάριστα νέα για τους χρήστες του Twitter -τουλάχιστον τους πιο φανατικούς από αυτούς- αφού τώρα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πορτραίτο τους φτιαγμένο από όλα τα tweets που έχουν δημοσιεύσει μέχρι σήμερα!

Έτσι, σε περίπτωση που έχετε δημοσιεύσει τουλάχιστον 230 tweets, η Firebox, εταιρεία που δραστηριοποιείται στις διαδικτυακές πωλήσεις, αναλαμβάνει να δημιουργήσει το πορτραίτο σας με διαστάσεις 24" x 24" και γραμματοσειρά 18pt. Αν πάλι τα tweets σας είναι λιγότερα από 230, το πορτραίτο χρησιμοποιεί μεγαλύτερη γραμματοσειρά, χάνοντας βέβαια σε λεπτομέρεια.

Αν θέλετε να παραγγείλετε το πορτραίτο σας μπορείτε να το κάνετε από εδώ στην τιμή των £24.99. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα του λογαριασμού σας στο Twitter (χωρίς να απαιτούνται περαιτέρω στοιχεία) και φυσικά τα tweets σας να είναι προσβάσιμα σε όλους. Με αυτή τη λογική, μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο το δικό σας poster, αλλά και των αγαπημένων σας celebrities.

Αν πάλι δεν είστε fan του Twitter, υπάρχει και η υπηρεσία Facebook Friends Poster για τη δημιουργία αφίσας με όλους τους φίλους σας στο Facebook.

Loading