Αυτή είναι η συσκευή με Firefox OS για τους developers

Firefox OS Prototype Device

Αφού είδαμε screenshots και επίσημο demo video του Firefox OS, τώρα μπορούμε να ρίξουμε και μια ματιά στη συσκευή που μοιράζει η Mozilla στους developers για το νέο mobile λειτουργικό σύστημα, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται μαζί με τις πρώτες συσκευές στις αρχές του 2013. Η συσκευή που βλέπετε δεν φέρει το brand κάποιας κατασκευάστριας εταιρείας, αν και το πιθανότερο είναι ότι αυτή είναι η ZTE, η οποία επιβεβαίωσε ότι θα είναι από τις πρώτες που θα κυκλοφορήσει συσκευές με Firefox OS την επόμενη χρονιά.

Firefox OS Prototype Developer Device

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έγιναν γνωστά, διαθέτει οθόνη ανάλυσης 480 x 800, επεξεργαστή 1.5GHz (δεν αναφέρονται πυρήνες), κάμερα 5MP, υποδοχή ακουστικών 3.5mm και υποδοχή microUSB για φόρτιση. Όπως καταλαβαίνετε, η συσκευή είναι καθαρά βασική για εσωτερική χρήση και δοκιμές.

Firefox OS Prototype Developer Device 1

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά της ιστοσελίδας Geek σχετικά με το λειτουργικό σύστημα, με τον αρθρογράφο να τονίζει τις αλλαγές στα εικονίδια (πιο στρόγγυλα), βελτιώσεις στα γραφικά, πλήρως λειτουργική εφαρμογή κάμερας και γκαλερί, και γενικά ομαλό και άνετο στη χρήση UI.

[via Geek]

Loading