Firefox OS Marketplace, τα πρώτα screenshots για το κατάστημα εφαρμογών [BONUS]

Το mobile λειτουργικό σύστημα Firefox OS της Mozilla αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους και οι πρώτες συσκευές θα κάνουν την εμφάνιση μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013, αλλά η ιστοσελίδα Engadget ρίχνει μια πρώτη ματιά στο κατάστημα εφαρμογών Firefox OS Marketplace και αναφέρει τις πρώτες εντυπώσεις.

Firefox OS Marketplace

Όπως βλέπετε, οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή είναι όλες δωρεάν, γεγονός που σημαίνει ότι η Mozilla δεν έχει καταλήξει ακόμα στην πολιτική τιμολόγησης ή στις μεθόδους πληρωμής. Πάντως, η πλοήγηση φαίνεται εύκολη και όπως στα περισσότερα καταστήματα εφαρμογών, επιλέγοντας μια εφαρμογή ο χρήστης μεταφέρεται σε ειδική υποσελίδα με περιγραφή και βαθμολογία.

Από τα screenshots μπορούμε να συμπεραίνουμε ότι το Markeplace χρειάζεται ακόμα δουλειά για να έρθει στα επίπεδα που επιθυμεί η εταιρεία (και οι χρήστες), αλλά βλέπουμε ότι η ανάπτυξη του Firefox OS ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και περιμένουμε στις αρχές του επόμενου έτους να δούμε κάτι καλό (και πλήρως open-source).

BONUS: Δείτε και ένα video από το AndroidCentral με το Firefox OS εγκατεστημένο σε ένα Samsung Nexus S!

[via Engadget]

Loading