Αυτές είναι οι πρώτες συσκευές της RIM με BlackBerry 10 OS (;)

Σχεδόν δύο μήνες μετά την παρουσίαση του BlackBerry 10, ίσως την τελευταία ευκαιρία της RIM να σώσει την παρτίδα, διέρρευσε ένα slide που αποκαλύπτει τις πρώτες συσκευές με το νέο λειτουργικό σύστημα, μία full touch και μία με κανονικό πληκτρολόγιο.

BlackBerry 10 Devices Leak

Οι κωδικές ονομασίες των συσκευών είναι BlackBerry London (το είχαμε δει και παλαιότερα) και BlackBerry Nevada, οι οποίες θεωρείται ότι αποτελούν μέλη των BlackBerry L-Series και N-Series αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά τους, οι πρώτες φήμες αναφέρουν ότι το BlackBerry London θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 768 x 1280 (356ppi), πλάτος 55mm και εικονικό πληκτρολόγιο, ενώ το BlackBerry Nevada οθόνη ανάλυσης 720 x 720 (330ppi), πλάτος 52-53mm και κανονικό πληκτρολόγιο.

Σχετικά με την κυκλοφορία τους, το BlackBerry London φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμο το Φθινόπωρο (ίσως κατά τον Σεπτέμβριο), αλλά το BlackBerry Nevada θα αργήσει μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες, για να δούμε αν όντως η RIM ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

[via N4BB]

Loading