To Furby επιστρέφει 14 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία!

Ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια των '90s ήταν το Furby, το χαριτωμένο χνουδωτό πλασματάκι με τη δική του γλώσσα (furbish) που μέσα σε τρία χρόνια κατόρθωσε να σημειώσει περισσότερες από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Τώρα, 14 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το Furby επιστρέφει δριμύτερο, άκρως ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Πίσω από τα μάτια του βρίσκονται δύο μεγάλες LED οθόνες με μηχανικά βλέφαρα, σχεδιασμένες να του προσδίδουν μια μεγάλη γκάμα εκφράσεων, ενώ χάρη στους ειδικά τοποθετημένους αισθητήρες στο κεφάλι την κοιλιά, την πλάτη και τα πλάγια του το Furby θα αντιδρά σε όλα τα χάδια και τα πειράγματα σας.

Επιπλέον, το δημοφιλές παιχνίδι της Hasbro θα συνοδεύεται από iOS εφαρμογή που στην ουσία θα λειτουργεί ως διερμηνέας ανάμεσα σε εσάς και το χνουδωτό σας φίλο. Τέλος, όπως και στην πρώτη έκδοση, το Furby θα λειτουργεί με τέσσερις AA μπαταρίες και δε θα διαθέτει επιλογή 'off' ή 'mute'.

Το Furby αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο αρχικά σε έξι και αργότερα σε δέκα διαφορετικά χρώματα στην τιμή των $60.

[via Cnet]

Loading