Game of Thrones: Για τρίτη σερί χρονιά η πιο πειρατικά κατεβασμένη σειρά

got_4

Η καθιερωμένη καταμέτρηση-ανασκόπηση της ιστοσελίδας Torrentfreak αποκαλύπτει ότι η τρέλα με το Game of Thrones παραμένει άσβεστη για εκατομμύρια τηλεθεατές, καθώς για τρίτη σερί χρονιά βρίσκεται στην πρώτη θέση των πιο πειρατικά κατεβασμένων τηλεοπτικών σειρών αφήνοντας στη δεύτερη θέση το The Walking Dead και στην τρίτη θέση το The Big Bang Theory.

Οι μετρήσεις έγιναν μέσω του BitTorrent client και έδειξαν ότι τα επεισόδια της σειράς κατέβηκαν περίπου 8.100.000 φορές μέσα στο 2014, αριθμός αρκετά αυξημένος σε σύγκριση με τα 5.900.000 του 2013. Επίσης, μέσα στη χρονιά καταγράφηκε ακόμη ένα πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ, αφού 254.114 peers μοίραζαν ταυτόχρονα το ίδιο αρχείο torrent.

Από την λίστα που ακολουθεί μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε πως παρά τα συνεχή μέτρα κατά της πειρατείας ο αριθμός αυτών που βλέπουν πειρατικά τις αγαπημένες τους σειρές είναι μεγαλύτερος από αυτόν που αντιστοιχεί στους κανονικούς τηλεθεατές.

Να σημειωθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνονται οι υπηρεσίες online streaming και τα downloads από υπηρεσίες file-hosting, διαφορετικά τα νούμερα θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερα.

torrrent_shows

Loading