18χρονος gamer πουλά το νεφρό του για να ξεπληρώσει τα χρέη του!

surgery

Ένα ακόμη απίστευτο και συνάμα λυπηρό περιστατικό συνέβη στην Κίνα όπου ένας 18χρονος από την πόλη Gangsu αποφάσισε να πουλήσει το νεφρό του για να ξεπληρώσει τα χρέη του. Αφού επικοινώνησε με έναν έμπορο οργάνων, ο Zhang συμφώνησε να το πουλήσει για μόλις $6.510 ενώ οι τιμές στις οποίες κυμαίνονται οι πωλήσεις νεφρών ξεπερνούν συνήθως τις $45.000.

Ο λόγος ήταν ότι ο Zhang ήταν απεγνωσμένος να βρει γρήγορα χρήματα με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να κάνει διαπραγματεύσεις για να πετύχει καλύτερη τιμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόλο που αυτή δεν είναι η πρώτη πώληση ανθρώπινου οργάνου στην Κίνα, η κυβέρνηση της χώρας κατηγορεί τη βιομηχανία gaming για τη συγκεκριμένη υπόθεση μιας και τα χρέη του Zhang προήλθαν από την καθημερινή του ενασχολήση με τα video games…

Το ευχάριστο είναι ότι η αστυνομία κατόρθωσε να φτάσει στα ίχνη και να συλλάβει το κύκλωμα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων που όπως αποδείχτηκε είχε πραγματοποιήσει ουκ ολίγες αγοραπωλησίες. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ένα ανήλικο αγόρι από την Κίνα πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει ένα iPad 2.

[via]

This entry was posted in Featured, Gaming, Misc. Bookmark the permalink.
  • bla

    Η κυβέρνηση της χώρας είναι ηλίθια αν κατηγορεί το gaming. Εκατομμύρια παίζουν games και απλά κάποιοι γίνονται άρρωστοι. Μην ξαναλέμε τα απλά. Αν είναι έτσι για τα ατυχήματα λόγω μέθης φταίει το κρασί. γελοίοι.