HTC Prime, HTC Ignite και HTC Pyramid: Φωτογραφίες και πληροφορίες λίγο πριν την CTIA 2011!

Η έκθεση CTIA Wireless 2011 ξεκινά στις 22 Μαρτίου και όπως είναι λογικό, ξεκίνησαν οι πρώτες διαρροές για τις συσκευές που θα παρουσιαστούν εκεί. Συγκεκριμένα, η Κινέζικη ιστοσελίδα xda.cn αποκαλύπτει τρεις νέες συσκευές της HTC, δύο με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 και μία με Android.

Ξεκινώντας από το HTC Pyramid, να υπενθυμίσουμε ότι το είχαμε δει για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο καταχωρημένο σε μια λίστα της Vodafone Germany. Σύμφωνα με την πηγή, θα διαθέτει οθόνη 4.3'' qHD Super LCD ανάλυσης 540 x 960, dual-core επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 768MB, WiFi, Bluetooth, κάμερες 1.3MP και 8MP (εμπρός και πίσω) και θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb!

Σε ό,τι αφορά τα νέα Windows Phone 7 smartphones της εταιρίας, το HTC Ignite θα διαθέτει οθόνη resistive touchscreen 3.7'' WVGA, επεξεργαστή Qualcomm 800MHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5MP με αυτόματη εστίαση και LED flash, ενώ το HTC Prime αποτελεί το αδερφάκι του πρώτου με την προσθήκη συρόμενου πληκτρολογίου QWERTY.

Καλά ακούγονται όλα αυτά, με εξαίρεση ίσως την οθόνη resistive touchscreen στα δύο WP7 smartphones, καθώς η HTC δε συνηθίζει να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους οθόνες. Όπως και να έχουν τα πράγματα, τις οριστικές απαντήσεις θα τις έχουμε μετά την παρουσίαση τους στην CTIA 2011.

[πηγή Pocketnow, xda]
Loading